Tablete PC ieftine incepand cu doar 400 RON!

duminică, 9 ianuarie 2011

Luptatorii Bakugan Episodul 03 - O dispută între prieteni online

Urmareste gratis desene animate Luptatorii Bakugan online , sezonul 1 episodul 3, O dispută între prieteni cu subtitrare in limba romana si direct pe site fara a fi nevoit sa faci download. Pentru o vizionare corecta va recomandam browser-ul Mozilla Firefox. Vizionare placuta!

Masquerade face echipă cu un tânăr jucător de Bakugan, numit Rikimaru, oferindu-i un Bakugan foarte special. În partea cealaltă a orașului Dan începe antrenamentul pentru remiza cu Masquerade. Drago încă nu e sigur de mișcările lui Dan, dar decide să i se alăture în speranța ca pot salva Vestroia, casa Bakugan-ilor. La limita înfrângerii cu Rikimaru, Drago decide să ignore ordinele lui Dan și folosește o tehnică foarte periculoasă pentru a se salva și câștiga lupta. Insultat și nervos, Dan blestemă ziua când l-a cunoscut pe Drago, și l-a aruncat în râu.

Luptatorii Bakugan Episodul 03 - O dispută între prieteni online


Daca ti-a placut desenele animate Luptatorii Bakugan online atunci puteti sa ii anuntati si pe ceilalti lasand un comment mai jos sau puteti distribui episodul prietenilor cu ajutorul butoanelor de mai jos. Va multumim pentru vizionare!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Seriale Online

Seriale Online Gratis

Director Web Cartilaj rechin toateBlogurile.ro