Tablete PC ieftine incepand cu doar 400 RON!

duminică, 9 ianuarie 2011

Luptatorii Bakugan Episodul 05 - Runo e cea mai tare online

Urmareste gratis desene animate Luptatorii Bakugan online , sezonul 1 episodul 5, Runo e cea mai tare cu subtitrare in limba romana si direct pe site fara a fi nevoit sa faci download. Pentru o vizionare corecta va recomandam browser-ul Mozilla Firefox. Vizionare placuta!

Dan și Runo se întâlnesc pentru prima oară în realitate și sunt foarte surprinși că locuiesc în același oraș. Înspre casă, Dan se trezește fără Bakupod, dar când se întoarce, Bakupodul său a fost găsit de Runo. Ea vede că Dan a fost provocat la luptă de Masquerade, în josul râului. Runo se decide să îl provoace ea, însă ajunge să se lupte cu un jucător pe nume Tatsuya. Dan ajunge și el la timp și o lasă pe Runo să se lupte cu Tatsuya. Runo îi învinge toți cei trei Bakugani a lui Tatsuya, ea rămânând cu Saurus și cu Tigrerra.

Luptatorii Bakugan Episodul 05 - Runo e cea mai tare online


Daca ti-a placut desenele animate Luptatorii Bakugan online atunci puteti sa ii anuntati si pe ceilalti lasand un comment mai jos sau puteti distribui episodul prietenilor cu ajutorul butoanelor de mai jos. Va multumim pentru vizionare!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Seriale Online

Seriale Online Gratis

Director Web Cartilaj rechin toateBlogurile.ro